Om AM Design

AM Design är företagsnamnet AnnaMaria Öberg valde när hon hittade sin konstnärliga uttrycksform: silverdesign. Under en långresa i Mexico förälskade hon sig i den lilla staden Taxco, där man har en lång tradition av silversmide. Där lärde hon sig hantverket, satte ner sina bopålar och skapade smycken på altanen vid apelsinträden.

Skandinavisk form

Nu står AnnaMaria bakom en mängd silverkollektioner, designade med den skandinaviska rena formens idé och skapade med den högsta kvalité som silversmeder kan erbjuda.

”Mina smycken görs helt hantverksmässigt. Jag strävar efter att uppnå högsta möjliga kvalitet för att skapa ett smycke som åldras med värdighet och charm tillsammans med bäraren.”

Två butiker i Hälsingland

Eftersom det är långt till Mexico har AnnaMaria idag två butiker i hjärtat av Hälsingland. Under sommaren hittar du hennes smycken, och ibland AnnaMaria själv, på Stenegård i Järvsö och på Växbo Loge, invid den vackra gamla Kvarnen.

Det finns även möjlighet att köpa smycken av AnnaMaria på mässor och hos återförsäljare. Är det något särskilt du fastnar för här på hemsidan så maila oss gärna, vi skickar beställningar så snart vi kan.

Smycken som känns bra att bära

För oss är det viktigt att skapa smycken som känns bra att bära. Därför gör vi våra smycken av återvunnet silver. Det innebär att vi står för en hållbar produktion och spar jordens resurser.